Aprèn i millora envoltat dels teus amics

Descobreix els esports d’hivern als teus alumnes: aprenentatge, diversió i convivència

Esquí per escoles: aprenentatge, diversió i companyerisme. Transporta la classe d’educació física a un entorn màgic: esquí i snowboard al Port del Comte

Esquiades escolars a Port del Comte

Les classes d’educació física solen ser de les preferides pels nens. I si feu un pas més i porteu els alumnes a aprendre un esport de neu?

L’esquí escolar és una experiència inoblidable per tots els alumnes que venen a Port del Comte amb les seves escoles.

Les classes d’educació física solen ser de les preferides pels nens. I si feu un pas més i porteu els alumnes a aprendre un esport de neu?

L’esquí escolar és una experiència inoblidable per tots els alumnes que venen a Port del Comte amb les seves escoles.

Per què organitzar una estada d’esquí amb l’Escola d’Esquí Port del Comte:

  • Aprenentatge: Els alumnes aprendran esquí o snowboard en un entorn ideal per començar. Pistes senzilles, amb poca pendent i cintes transportadores per començar en la pràctica de l’esquí o l’snowboard
  • Pocs alumnes per grup: Les nostres ràtios són les més baixes de tota l’estació. Els grups reduïts faciliten que els alumnes aprenguin i que les correccions siguin molt més personalitzades
  • Tots els nivells: Port del Comte és una estació ideal per aprendre a esquiar o fer snow, però si entre els teus alumnes també hi ha experts, podran gaudir de pistes amb més pendent, més llargues i més complexes. Els nostres professors adaptaran l’ensenyament al nivell de cada grup.
  • Diversió: Aprendre a esquiar i a fer snowboard és més divertit si ho fas amb els teus companys de classe! Aprendre esquí o snow en grup, a més de divertit, és més fàcil. Els amics solen ser un motor per avançar i millorar constantment.
  • Esquiada a mida: Podràs triar entre diferents paquets d’hores i dies. T’oferim allotjaments pels escolars a peu de pistes, tipus hotel o alberg. Vosaltres trieu! Ens adaptem a les vostres preferències i pressupost.
  • Companyerisme: La convivència amb els companys de classe en un entorn diferent a les aules, genera una amistat i uns vincles molt més forts. I és que l’experiència de les esquiades escolars és molt més que l’aprenentatge de l’esquí o l’snow.
  • Experiència: L’experiència és un grau, i la nostra escola treballa a Port del Comte des de l’inici de l’estació. El nostre equip combina la veterania dels fundadors de l’Escola amb l’empenta i alegria dels joves de l’Escola. A més, som l’única escola de Port del Comte adherida a les principals associacions internacionals d’esquí: AEPEDI, AEEC, ISIA i InterSki.
aprendre-esquí-grup-escoles
CURSETS-COL·LECTIUS-ESQUÍ

Ara que ja estàs convençut, toca decidir…

Quan organitzem l’esquiada escolar a Port del Comte?

Sabem que a vegades pot ser difícil organitzar una sortida a la neu. S’ha de coordinar amb el calendari escolar, els pares hi han d’estar d’acord, ha de sortir bé de preu, i hi ha d’haver neu.

Saber quines èpoques són temporada alta i quines baixa, us pot ajudar a prendre la decisió. 

calendari-temporada-esquí

Esquí per escoles

calendari-esquí-per-escoles-2019-2020